1 gūžės kininio kopūsto,
100 g baltojo ridiko,
3 česnako skiltelių,
po 1/2 raudonos ir žalios aitriosios paprikos,
2 cm gabaliuko šviežio imbiero,
svogūnų laiškų,
2 šaukštų sojų padažo,
5 šaukštų ryžių acto,
2 šaukštų rudojo cukraus,
2 šaukštų druskos.
GAMINIMAS:
Kopūstus ir ridikus supjaustykite plonais šiaudeliais. Daržoves sumaišykite su druska ir palaikykite 24 val. Tada skystį nuplikykite, kopūstus ir ridikus nuplaukite. Svogūnų laiškus supjaustykite juostelėmis, česnaką - skiltelėmis.
Imbierą sutarkuokite. Aitriąją papriką susmulkinkite. Visas daržoves išmaišykite. Sojų padažą suplakite su actu, cukrumi ir 2 šaukštais vandens. Supilkite į salotas, išmaišykite. Uždenkite ir palaikykite šaldytuve 1-3 dienas.