Mėsos padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos padažas


INGREDIENTAI:

(4 porcijoms)
300 g mėsos faršo (jautienos arba kiaulienos),
1 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
1 stiklinės sultinio,
3 šaukštų vandens,
žiupsnelio druskos,
žiupsnelio kapotų prieskoninių žalumynų,
aliejaus.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels, tada pabarstykite miltais ir maišant dar pakepinkite. Toliau maišant po truputį supilkite sultinį. Padažas turi būti grietinės tirštumo.

Į faršą įmaišykite 3 šaukštus vandens. Tuomet faršą dėkite į padažą ir troškinkite 5 min. Pagardinkite grietine, druska, pabarstykite žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668