Pakuotė šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,
400 g maišelis šaldytų uogų mišinio (aviečių, braškių, gervuogių, serbentų),
pusė indelio sutirštinto saldinto pieno,
200 ml plaktos grietinėlės,
nutarkuotų citrinos žievelių,
3 šaukštai citrinų sulčių,
2 šaukštai martinio,
pistacijų kremo ir
kristalinio cukraus (papuošti).
GAMINIMAS:
Tešlą atšildykite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir iškepkite karštoje orkaitėje. Plastikiniame dubenyje sutirštintą pieną atsargiai sumaišykite su plakta grietinėle, martiniu, citrinų sultimis ir žievelėmis.
Paruoštą kremą padėkite į šaldytuvą, kad apstingtų. Uogas atšildykite ir apibarstykite kristaliniu cukrumi, kad dailiai blizgėtų. Ant kiekvieno tešlos lakštelio krėskite kremo, tada berkite uogų ir užvožkite kitą tešlos lakštelį.
Pyragaičius puoškite gražiomis uogomis, tiekite su pistacijų kremu (saujelę pistacijų sumalkite ir sumaišykite su plakta grietinėle).