Korėjietiškas morkų garnyras receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Korėjietiškas morkų garnyras


INGREDIENTAI:

10 vidutinio dydžio morkų,
3 svogūnai,
2-3 šaukštai aliejaus,
1-2 šaukšteliai acto,
1/2 šaukšto cukraus,
1/2 šaukštelio kalendrų,
2 česnakai,
1/2 šaukštelio druskos,
žiupsnelis aitriųjų paprikų.


GAMINIMAS:

Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais arba stambiai sutarkuokite, įpilkite acto, įberkite druskos, cukraus, aitriųjų paprikų, susmulkintų česnakų, supjaustytų kalendrų. Kruopščiai išmaišykite ir pastatykite į šaldytuvą 10 valandų, kad morkos išleistų sultis.

Svogūnus smulkiai supjaustykite, pakepkite aliejuje, kol įgis gražią auksinę spalvą. Aliejų, kuriame kepė svogūnai, atsargiai supilkite į atskirą indą, perkoškite ir užpilkite ant morkų. Gerai išmaišykite. Morkas patiekite prie karštų mėsos patiekalų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668