Morkų ir apelsinų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų ir apelsinų sriuba


INGREDIENTAI:

600 g morkų,
2-4 šaukštų sviesto,
3 apelsinų sulčių,
50 g skrudintų migdolų,
pagal skonį cukraus,
žiupsnelio cinamono,
gvazdikėlių,
4 šaukštų grietinės.


GAMINIMAS:

Morkas nuplaukite, nuskuskite, supjaustykite smulkiau ir apkepkite svieste. Apkeptas morkas dėkite į puodą, įpilkite šviežių apelsinų sulčių, įpilkite vandens, kad apsemtų morkas, ir virkite. Kai morkos suminkštėja, įdėkite gvazdikėlių, cinamono, cukraus.

Dar kartą užvirinkite ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu. Viską gerai sumaišykite. Patiekite su grietine ir skrudintais migdolais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668