Rudmėsių sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Rudmėsių sriuba


INGREDIENTAI:

250 g virtų sūdytų rudmėsių,
400 g bulvių,
2 morkų,
1 svogūno,
1/2 saliero šaknies,
sviesto kepti,
1,2 l vištienos sultinio,
2 šaukštų grietinėlės,
1 šaukšto džiovintų raudonėlių,
kvapiųjų maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Grybus porą valandų mirkykite šaltame vandenyje, nukoškite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir išvirkite, nuvarvinkite ir supjaustykite šiaudeliais. Su sviestu pakepinkite susmulkintus svogūnus, tada sudėkite grybus, įmeskite pipirų ir dar šiek tiek pakepinkite.

Į mėsos sultinį dėkite smulkiai pjaustytas bulves, morkas, salierą, išvirkite ir sutrinkite trintuvu. Tada sudėkite paruoštus grybus, pagal skonį pasūdykite ir užvirinkite. Sriubą užbalinkite grietinėle ir apibarstykite smulkintais raudonėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668