1 stiklinės vandens,
1/3 stiklinės augalinio aliejaus,
1 stiklinės miltų,
4 kiaušinių,
100 g smulkiai supjaustytos dešros (pvz., saliamio),
100 g tarkuoto parmezano sūrio,
2 šaukštų smulkintų šviežių petražolių,
po žiupsnelį džiovintų česnakų miltelių,
maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Dideliame puode užvirinkite vandenį ir aliejų. Supilkite miltus ir gerai išmaišykite. Intensyviai maišant kaitinkite tešlą, kol sutirštės, tada nukaiskite. Į šiek tiek pravėsusią tešlą maišant po vieną įmuškite kiaušinius.
Pabaigoje suberkite dešros gabalėlius, sūrį, petražoles, pipirus ir česnakų miltelius. Tešlos kauburėlius šaukštu sudėliokite ant kepimo popieriumi ušklotos skardos ir dėkite kepti į orkaitę, įkaitintą iki 230 laipsnių. Kepkite maždaug 15 min., kol pyragėliai parus.