4 porcijoms:
350 g miltų,
2 šaukštų kepimo miltelių,
1 stiklinės pieno,
1 raudonosios paprikos,
2 kiaušinių,
130 g lydyto sviesto,
180 g fetos sūrio,
žiupsnelio druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Papriką nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, pašaukite į vidutinio karštumo orkaitę ir lengvai apkepkite. Kai atvės, nuimkite odelę ir supjaustykite kubeliais. Kiaušinį išplakite ir sumaišykite su pienu. Miltus persijokite per sietelį, sumaišykite su kepimo milteliais, po to dėkite mažais gabaliukais supjaustytą fetos sūrį, papriką ir išmaišykite.
Viduryje padarykite duobutę, supilkite pieno ir kiaušinio mišinį, sviestą, druskos žiupsnelį, pipirų ir viską gerai išmaišykite. Į kepimo formeles dėkite paruoštą masę ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 20 minučių.