Varškiniai virtinukai su grybų padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškiniai virtinukai su grybų padažu


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
300 g varškės,
5 kiaušinių,
120 g miltų,
100 g parmezano sūrio (tinka ir kitoks kietas sūris),
kapotų žalumynų.

P a d a ž u i:
2 nedidelių svogūnų,
50 g sviesto,
1 šakelės rozmarino,
100 g pievagrybių (tinka švieži ar džiovinti grybai),
40 ml sauso baltojo vyno,
100 ml grietinėlės,
100 ml daržovių sultinio,
1 šaukšto alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Iš varškės, kiaušinių, tarkuoto parmezano sūrio, miltų, žalumynų, žiupsnelio druskos ir pipirų išminkykite tešlą. Įdėkite į šaldytuvą, kad atvėstų. Iš šaltos tešlos formuokite nedidelius kamuokiukus. Meskite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite apie 5 minutes.

Padažui sviestą išlydykite keptuvėje, supilkite alyvuogių aliejų, išmaišykite ir pakaitinkite. Suberkite smulkintus svogūnus, rozmariną, maišant pakepinkite, kol svogūnai taps skaidrūs ir minkšti. Tada sudėkite supjaustytus grybus.

Pakepinkite, supilkite vyną ir kaitinkite, kol skystis išgaruos. Pabaigoje supilkite grietinėlę ir sultinį. Užvirinkite, pagardinkite druska bei pipirais. Padažą pilkite ant virtinukų. Apibarstykite likusiu tarkuotu parmezano sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668