Marinuotos paprikos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuotos paprikos


INGREDIENTAI:

Įvairių spalvų paprikų.

M a r i n a t u i:
1 litrui vandens,
70 g cukraus,
35 g druskos,
8 g citrinos rūgšties.


GAMINIMAS:

Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas, vėl išplaukite, 2-3 minutes palaikykite verdančiame vandenyje, po to iškart perliekite šaltu vandeniu. Supjaustykite paprikas maždaug 5 mm juostelėmis ir kuo talpiau sudėkite į stiklainius.

Užpilkite verdančiu užpilu ir sterilizuokite verdančiame vandenyje pusės litro stiklainius 12-15 minučių, dviejų ir trijų litrų -30-35 minutes.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668