Omletas su žuvimis ir grybais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omletas su žuvimis ir grybais


INGREDIENTAI:

4 kiaušiniai,
100 ml (3,2 proc. riebumo) pieno,
6 vidutinio dydžio pievagrybiai,
150 g raudonų žuvų (upėtakių, lašišų) filė,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
50-100 g kietojo fermentinio sūrio,
sviesto,
kvapiųjų ir
juodųjų pipirų žirnelių,
lauro lapelių,
druskos.


GAMINIMAS:

Aliejuje apkepkite svogūnus, sudėkite pjaustytus grybus ir ištroškinkite. Pasūdykite, įberkite prieskonių. Baigdami troškinti sudėkite žuvų filė ir patroškinkite, kol pakeis spalvą, tada nukelkite nuo ugnies. Jeigu mėgstate, įpilkite grietinėlės, bet tuomet nedėkite sviesto.

Įkaitinkite orkaitę. Atskirkite baltymus nuo trynių, į baltymus įpilkite pieno ir nestipriai suplakite šakute. Mišinį supilkite į kepimo indą, sudėkite troškinį, pabarstykite sūriu ir aptepkite likusiais tryniais. Indas turi būti gilus, jį uždenkite folija ir kepkite orkaitėje 15 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668