Aguročių ir česnakų užkanda žiemai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguročių ir česnakų užkanda žiemai


INGREDIENTAI:

4 kg aguročių,
stiklinė pomidorų padažo arba pastos,
2 šaukštai stambios druskos,
stiklinė nuvalytų česnakų,
stiklinė nerafinuoto saulėgražų aliejaus,
3 šaukštai 9 proc. acto.


GAMINIMAS:

Aguročius nuplaukite ir supjaustykite nedideliais kubeliais, sumaišykite su aliejumi, pomidorų padažu, druska ir troškinkite 40 minučių. Česnakus supjaustykite nedideliais gabalėliais. Likus 5 minutėms iki aguročių troškinimo pabaigos, sudėkite česnakus ir supilkite actą.

Kai aguročiai bus ištroškinti, iškart sudėkite į iš anksto paruoštus stiklainius ir užsukite dangtelius. Stiklainius apverskite, šiltai apvyniokite ir leiskite atvėsti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668