Aguročių, morkų ir pomidorų salotos žiemai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aguročių, morkų ir pomidorų salotos žiemai


INGREDIENTAI:

3 kg aguročių,
2 kg pomidorų,
česnako galvutė,
4-5 paprikos,
aitrusis pipiras,
1-2 morkos,
stiklinė cukraus,
stiklinė aliejaus,
šaukštas druskos (su kaupu),
4 šaukštai 9 proc. acto.


GAMINIMAS:

Nuplautus pomidorus, nuvalytus česnakus, morkas ir aitrųjį pipirą be sėklų sumalkite mėsmale. Sudėkite į indą storomis sienelėmis, įberkite druskos, cukraus, įpilkite aliejaus, acto ir pastatykite ant ugnies. Nulupkite aguročių odelę ir išimkite sėklas (jeigu didelės).

Paprikas ir aguročius supjaustykite kubeliais ir sudėkite į pomidorų mišinį. Virkite valandą. Karštą tyrę supilkite į sterilizuotus stiklainius, užsukite dangtelius (galite ir sraigtinius), apverskite, šiltai apvyniokite ir leiskite atvėsti. Šios salotos tinka ir kaip užkanda, ir kaip garnyras.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668