Krevečių šašlykai su "Tar tar" padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Krevečių šašlykai su "Tar tar" padažu


INGREDIENTAI:

900 g krevečių,
250 ml alyvuogių aliejaus,
25 g petražolių,
1 citrinos,
2 valg. šaukšt. aštraus padažo,
3 skilt. česnako,
1 valg. šaukšt. pomidorų pastos,
2 arbat. šaukšt. džiovintų raudonėlių,
po 1 arbat. šaukšt. druskos ir
pipirų.

P a d a ž u i:
50 g majonezo,
10 g kaparėlių,
10 g marinuotų agurkėlių,
pusės citrinos sulčių,
pagal skonį druskos ir
pipirų.


GAMINIMAS:

Česnako skilteles sutrinkite. Dideliame plastikiniame inde su dangteliu sumaišykite visus, išskyrus padažo, komponentus. Gerai pakratykite. Marinuokite kambario temperatūroje 2 valandas. Suverkite krevetes ant bambukinių iešmelių (prieš tai rekomenduojama juos palaikyti vandenyje).

Kepkite ant grotelių 2-3 min. iš kiekvienos pusės, retkarčiais aplaistydami likusiu marinatu. "Tar tar" padažui išspauskite pusės citrinos sultis ir sumaišykite jas su majonezu, smulkintais kaparėliais ir agurkėliais, įdėkite druskos ir pipirų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668