20 g miltų,
10 g sviesto.
T e š l a i:
200 g miltų,
100 g sviesto,
kiaušinis.
K r e m u i:
200 g cukraus,
120 g kokosų drožlių,
100 ml sutirštinto pieno,
2 nedideli kiaušiniai,
50 g žemės riešutų.
GAMINIMAS:
Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, ją iškočiokite į pusės cm storio laktą. Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių temperatūros. Keksų formeles ištepkite likusiu sviestu, pabarstykite miltais ir į jas sudėkite tešlą. Keksiukus subadykite šakute ir kepkite orkaitėje 15-20 minučių.
Paruoškite kokosinį kremą. Puodelyje kokosų drožles sumaišykite su cukrumi ir dviem kiaušiniais. Iškepusius pagrindus išimkite iš orkaitės, praaušinkite, ištepkite sutirštintu pienu, o ant viršaus krėskite kokosų kremo. Pabarstykite žemės riešutais, formeles vėl šaukite į orkaitę ir kepkite, kol viršus paruduos.