300 g vištienos filė,
4 nedideli pomidorai,
2 cukinijos,
2 geltonos paprikos,
kelios saujelės kiaulpienių lapelių,
2 skiltelės česnako,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų ir
rožinių pipirų grūdelių,
mėgstamų vištienos prieskonių,
šaukštas citrinų sulčių,
3 šaukštai aliejaus,
Viduržemio jūros prieskonių.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, įtrinkite prieskoniais, kapotu česnaku, apšlakstykite citrinų sultimis, aliejumi ir bent dvi valandas palikite, kad pasimarinuotų. Cukinijas, papriką, pomidorus nuplaukite, nusausinkite. Pomidorus perpjaukite per pusę, cukinijas supjaustykite storais griežinėliais, išvalytas paprikas - juostelėmis.
Daržoves pagardinkite Viduržemio jūros prieskoniais, apšlakstykite aliejumi. Vištieną ir daržoves iškepkite ant grotelių, dėkite ant lėkštėje paskleistų kiaulpienių lapelių, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, užberkite rožinių pipirų grūdelių. Galite paskaninti citrinų sultimis.