Šiuolaikinė Velykė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Šiuolaikinė Velykė


INGREDIENTAI:

1 kg varškės,
2 virti tryniai,
150 g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
0,5 stiklinės susmulkintų riešutų,
8 susmulkinti džiovinti abrikosai,
0,5 stiklinės razinų,
1 pakelis vanilinio cukraus,
1 tarkuota citrinos žievelė,
1 stiklinė grietinės arba plaktos grietinėlės,
2 šaukštai želatinos,
100 ml vandens.


GAMINIMAS:

Varškę 3 kartus permalkite mėsmale arba pertrinkite per tinklelį. Sviestą ištrinkite su cukrumi ir tryniais. Sumaišykite su varške. Į varškės masę suberkite vanilinį cukrų, citrinos žievelę, riešutus, abrikosus ir razinas, supilkite išplaktą grietinę (arba grietinėlę) ir viską gerai išmaišykite.

Vandenyje išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į varškę, išmaišykite ir sukrėskite į kūgio formos indą. Laikykite šaltai, kol sustings. Tada išverskite iš formos ir papuoškite riešutais arba džiovintais vaisiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668