Paštetas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Paštetas


INGREDIENTAI:

500 g kiaulienos sprandinės,
250 g kiaulienos šoninės be odos,
150 g vištienos kepenėlių,
200 g lašinių,
2 kiaušinių,
50 g brendžio,
50 g raudonojo vyno,
50 g svogūnų,
5 kvepiančiųjų pipirų,
3 laurų lapų,
0,5 g malto muskato riešuto,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Sprandinę, šoninę, lašinius supjaustykite kubeliais, pabarstykite druska, pipirais, įpilkite brendžio, raudonojo vyno, išmaišykite ir pamarinuokite 2-3 val. Tuomet išimkite mėsą iš marinato ir 2 kartus permalkite mėsmale kartu su svogūnais.

Įmuškite kiaušinius,įberkite muskato riešuto, įdėkite kvepiančiųjų pipirų, laurų lapų ir gerai išmaišykite. Kepimo formą patepkite sviestu ir apibarstykite džiūvėsėliais. Sukrėskite masę, ant viršaus užpilkite pusę marinato ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę, kepkite 50-55 min. Atvėsinkite, išimkite iš formos ir dėkite į šaldytuvą 1,5 - 2 val.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668