200 g konservuotų pomidorų,
2 šaukštai kaparėlių,
700 g svogūnų,
2 šaukštai sviesto,
2 šaukštai medaus,
1 l sultinio,
2 skiltelės česnako,
2 šaukšteliai citrinos sulčių,
žiupsnelis kalendros,
augalinio aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.
GAMINIMAS:
Pomidorus supjaustykite kubeliais. Kaparėlius susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite žiedeliais. Troškintuve ištirpinkite sviestą, įpilkite aliejaus, sudėkite supjaustytus svogūnus. Troškinkite 10-15 min. Svogūnus išimkite. Į riebalus sudėkite medų, pagardinkite druska ir pipirais.
Maišant karamelizuokite. Įmaišykite kaparėlius ir pomidorus. Sudėkite svogūnus. Supilkite sultinį. Užvirkite ir virkite 15 min. Sutrintu česnaku pagardinkite sriubą. Taip pat pagardinkite druska, pipirais, citrinos sultimis ir kalendra.