Storalūpės kefalės sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Storalūpės kefalės sriuba


INGREDIENTAI:

30 ml alyvuogių aliejaus,
4 česnako skiltelių,
druskos ir
pipirų,
200 ml sauso baltojo vyno,
1 pomidoro (nulupto ir smulkiai supjaustyto),
2 l vandens,
600 g storalūpės kefalės,
0,5 arbat. šaukšt. maltos aitriosios paprikos,
4 riekių šviežios baltos duoonos,
petražolių.


GAMINIMAS:

Puode įkaitinkite aliejų ir apkepinkite nuluptas česnakų skilteles. Jas išimkite, į tą patį puodą supilkite vyną, įberkite druskos ir pipirų. Sudėkite smulkintą pomidorą ir supilkite vandenį. Supjaustykite žuvį, pabarstykite druska ir pipirais, sudėkite į puodą ir virkite 15-20 min.

Suberkite aitriąją papriką ir virkite ant silpnos ugnies, kol žuvis visiškai išvirs. Duonos riekeles pakepinkite sausoje keptuvėje, įtrinkite keptomis česnako skiltelėmis, sudėkite į lėkštes, ant jų užpilkite sriubos. Pagardinkite kapotomis petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668