0,5 kg riebios kiaulienos,
2 stiklinių aliejaus,
2 kiaušinių baltymų,
3 valgomųjų šaukštų krakmolo,
1 stiklinė miltų,
druskos.
P a d a ž u i:
1 stiklinės cukraus,
1 stiklinės vandens.
GAMINIMAS:
Kiaulieną supjaustykite smulkiais kubeliais. Į lėkštę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus vandens, suberkite krakmolą, supilkite suplaktus kiaušinių baltymus, miltus ir sumaišykite su kiauliena. Į keptuvę supilkite aliejų, pakaitinkite ir porcijomis apkepkite kiaulieną.
Užvirkite vandenį, suberkite cukrų ir nuolat maišydami bei nugriebdami putas išvirkite sirupą. Kai sirupas išvirs, į jį suberkite kiaulieną ir kruopščiai sumaišykite. Taip paruoštą kiaulieną patiekite karštą.