Mėsos apkepas su plutele receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mėsos apkepas su plutele


INGREDIENTAI:

Po 250 g brokolių,
pievagrybių,
po 2 morkas ir
kiaušinius,
1 svogūno,
po 200 g maltos kiaulienos,
jautienos ir
sluoksniuotos tešlos,
po žiupsnelį druskos,
maltų juodųjų pipirų,
125 g tarkuoto sūrio,
50 g grietinės,
po 2 šaukštus pomidorų pastos,
smulkintų petražolių ie
aliejaus,
1 kiaušinio trynio,
česnako skiltelės.


GAMINIMAS:

Nuplaukite daržoves, brokolius išskirstykite smulkiais žiedynais, morkas supjaustykite skridinėliais, grybus - į keturias dalis. Svogūną ir česnakus susmulkinkite ir įkaitinus keptuvėje aliejų lengvai apkepinkite. Sudėkite sumaišytą mėsą, keletą minučių pakepkite, tada dėkite brokolius, morkas, grybus ir pagardinus druska bei pipirais kepkite apie 5 min., po to nukaiskite.

Išplakite kiaušinius, grietinę, pomidorų pastą, tarkuotą sūrį ir petražoles. Mėsos ir daržovių mišinį dėkite į kepimo formą, apliekite paruoštu plakiniu ir uždenkite sluoksniuotos tešlos lakštu. Viršų patepkite plaktu kiaušinio tryniu. Apkepą pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių, ir kepkite apie 30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668