Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jautienos kukulių sriuba su pievagrybiais


INGREDIENTAI:

2 l vandens,
20-25 g pievagrybių,
2 morkos,
svogūnas,
2-3 bulvės,
kmynų,
krapų,
druskos.

K u k u l i a m s:
300 g maltos jautienos,
kiaušinis,
batono riekelė,
pieno,
malto muskato,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Ruoškite kukulius. Batoną išmirkykite piene, nuspauskite ir sumaišykite su maliniu. Įmuškite kiaušinį, berkite prieskonių ir viską gerai išminkykite. Lipdykite kukulius, leiskite juos į sūdytą verdantį vandenį ir nugriebę putas pavirkite penkias minutes.

Tuomet į sultinį berkite smulkintą svogūną, kmynus, dar po 20 minučių meskite kubeliais supjaustytas morkas, bulves ir pusiau padalytus pievagrybius. Virkite, kol daržovės suminkštės. Baigiančią virti sriubą paskaninkite smulkintais krapais ir petražolėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668