Po nedidelę skardinę konservuotų ananasų ir
persikų,
pakuotė lukštentų krevečių,
ryšulėlis svogūnų laiškų,
raudona saldžioji paprika,
gabalėlis imbiero šaknies,
3 skiltelės česnako,
3 šaukštai sojų padažo,
pusė aitriosios paprikos ankšties,
žiupsnelis rudojo cukraus,
po šaukštą citrinų sulčių,
aliejaus.
GAMINIMAS:
Aitriąją papriką, imbierą ir česnakus smulkiai sukapokite ir pakepinkite karštuose riebaluose. Saldžiąją papriką perpjaukite per pusę, išvalykite,supjaustykite nedideliais kubeliais ir pakepinkite, kol suminkštės.
Tada supilkite sojų padažą, sukrėskite nuvarvintus gabalėliais supjaustytus ananasus ir persikus, suberkite cukrų, galiausiai sumeskite atšaldytas krevetes ir viską apie 6 minutes pakaitinkite. Salotas tiekite paskaninusi citrinų sultimis ir kapotais svogūnų laiškais.