200 g (1 pakelis) forminių sausainių,
100 g razinų,
3 stiklinės pieno,
100 g cukraus,
4 kiaušiniai,
1 arb. šaukštelis vanilinio cukraus.
P a d a ž u i:
2 tryniai,
50 g cukraus,
1 šaukštelis miltų,
0,5 l pieno,
1 šaukštelis vanilinio cukraus.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilkite pieną, puodą pastatykite ant ugnies ir maišydami kaitinkite, kol masė pradės tirštėti, bet neužvirinkite. Į kepimo formą, pateptą sviestu, suberkite sutrupintus sausainius, nuplautas razinas ir supilkite paruoštą masę.
Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 40 min. Atvėsusį pudingą išverskite ant sausainių trupiniais pabarstytos lėkštės, užpilkite padažu. Padažą gaminkite taip: trynius išplakite su cukrumi ir miltais, maišydami supilkite verdantį pieną su vaniliniu cukrumi ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol sutirštės (neužvirinkite). Atvėsinkite.