Imbierų padažas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Imbierų padažas


INGREDIENTAI:

50 g nuvalytų imbierų šaknų,
svogūnas,
50 g augalinio aliejaus (geriausia alyvuogių),
50 g acto,
20 g sojų padažo,
šaukštas vandens.


GAMINIMAS:

Visus komponentus sudėkite į virtuvės kombainą. Kai gausite vienalytę masę, padažas bus paruoštas. Šis padažas puikiai tinka prie ryžių ar bet kokių mėsos patiekalų. Šaldytuve tokį padažą galima laikyti net keletą dienų - jis nepraras šviežumo.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668