Auksinės spurgos "Puriai" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Auksinės spurgos "Puriai"


INGREDIENTAI:

2 stiklinių kvietinių a/r miltų,
2 stiklinių rupių kvietinių miltų,
50 g sviesto,
prieskonių salotoms,
ciberžolės,
aliejaus virti.


GAMINIMAS:

Miltus sumaišykite su sviestu, minkykite pirštų galiukais, kol susidarys birūs trupiniai. Jei reikia, pridėkite sviesto ar šaukštą aliejaus. Įdėkite prieskonių, kad puriai būtų pakankamai sūrūs. Įpilkite vandens ir išminkykite tešlą. Tešla neturi lipti prie rankų. Suformuokite tešlos rutulį, suvyniokite į plėvelę ir padėkite parai į šaldytuvą.

Prieskoniai per tą laiką "susigyvena" su tešla. Paruoštą tešlą supjaustykite gabalais, sukočiokite volelius, juos supjaustykite gabaliukais. Iš kiekvieno gabaliuko iškočiokite delno didumo blynelį. Puode gerai įkaitinkite aliejų, dėkite į jį blynelį ir prilaikykite medine mentele, kad jis neiškiltų į paviršių. Blynelis išsipučia į didelį apvalų aukso spalvos burbulą. Taip ir virkite kiekvieną.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668