Bulvių ir grikių košė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bulvių ir grikių košė


INGREDIENTAI:

1 stiklinė tarkuotų žalių bulvių,
1 stiklinė grikių kruopų,
100 g lašinių,
druskos.


GAMINIMAS:

Grikiai išmirkomi, nuplikomi, suberiami į šaltą vandenį ir verdami pamaišant. Kai kruopos suminkštėja, pasūdoma, sukrečiami tarkiniai ir ant silpnos ugnies maišant pavirinama 10—15 min.

Valgoma su spirgintais lašiniukais arba tirpytu sviestu pusryčiams.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668