Lazanija su krevetėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lazanija su krevetėmis


INGREDIENTAI:

Lazanijos lakštų,
500 g apvirtų krevečių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
nedidelis svogūnas,
skiltelės česnako,
druskos ir
šviežiai maltų pipirų.

Bešemelio p a d a ž u i:
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sviesto,
600 ml pieno,
šaukštas pesto padažo,
žiupsnelis druskos.


GAMINIMAS:

Keptuvėje įkaitinkite aliejų, trumpai apkepkite smulkintus svogūnus ir česnaką, sudėkite krevetes, pasūdykite ir pagardinkite pipirais. Nekepkite labai ilgai, antraip krevetės taps kietos. Iš nurodytų produktų paruoškite bešemelio padažą, pabaigoje įmaišykite šaukštą pesto padažo.

Stiklinio kepimo indo dugną patepkite padažu, išdėliokite lazanijos lakštus, ant viršaus užkrėskite padažo, tolygiai paskirstykite, išdėliokite apkeptas krevetes, vėl dėkite sluoksnį lakštinių ir t.t. Kepkite lazaniją 200 laipsnių temperatūros orkaitėje maždaug 20-30 min.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668