Žagarėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žagarėliai


INGREDIENTAI:

50 g sviesto,
2 kiaušiniai,
2 kiaušinių tryniai,
4 šaukštai miltelinio cukraus,
šaukštas konjako,
2 šaukšteliai tarkuotos citrinos žievelės,
300 ml miltų,
1 l aliejaus.


GAMINIMAS:

Sviestą ištirpinkite ir šiek tiek atvėsinkite. Kiaušinius ir trynius išsukite su milteliniu cukrumi. Supilkite konjaką, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę ir sviestą, suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Suvyniokite tešlos gumulą į plėvelę ir 10 val. palaikykite šaldytuve.

Iškočiokite iš tešlos maždaug 3 mm storio lakštą, supjaustykite 3 cm pločio ir 10 cm ilgio juostelėmis, peiliu įpjaukite juostelės viduryje ir vieną galą pernerkite per įpjovą. Gruzdinkite sausainius įkaitintame aliejuje, kol paruduos. Išgriebkite žagarėlius, nuvarvinkite aliejų, sudėkite į lėkštę ir pabarstykite milteliniu cukrumi.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668