6 šviežios karališkos krevetės,
pusė nedidelio ananaso,
mangas,
avokadas,
pusės citrinos sulčių,
pagal skonį druskos,
pipirų,
skrudintų sezamų ir
kokosų drožlių.
P a d a ž u i:
po šaukštą aitraus mangų padažo ir
skysto medaus,
3 šaukštai aliejaus,
šaukštelis kapotų žalumynų (čiobrelių, rozmarinų),
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Ananasą nuplaukite, perpjaukite per pusę, nulupkite žievę ir supjauskite nedideliais kubeliais. Mangą nuplaukite, nulupkite, supjaustykite griežinėliais. Avokadą nulupkite, išimkite kauliuką, supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis, kad nepatamsėtų.
Viską sumaišykite, ant viršaus dėkite krevetes, suberkite skrudintus sezamus ir kokosų drožles. Pilkite ant salotų iš smulkinto česnako, aitraus mangų padažo, kapotų žalumynų, medaus ir aliejaus paruoštą padažą.