250 g jautienos,
5 alyvuogės,
pusė svogūno,
3 česnakų skiltelės,
4 šaukštai pomidorų padažo,
1 šaukštas tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų,
raudonėlio,
laurų lapų,
aitriųjų paprikų miltelių,
vandens.
GAMINIMAS:
Mėsą išvirkite įbėrę paprikų ir įmetę laurų lapų. Atvėsinkite ir sumalkite mėsmale. Į sultinį, kuriame virė mėsa, įpilkite stiklinę virinto vandens. Svogūną ir česnako skilteles smulkiai sukapokite ir pakepinkite, įdėkite pomidorų padažo ir dar pakaitinkite.
Tada sudėkite maltą mėsą ir kepkite 3-4 minutes. Visą masę sukrėskite į sultinį, įberkite prieskonių, žiedeliais supjaustytų alyvuogių. Pakaitinkite. Prieš patiekdami užbarstykite tarkuoto sūrio.