Baravykų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baravykų sriuba


INGREDIENTAI:

5 nemaži švieži baravykai,
stiklinė natūralaus daržovių sultinio,
didelis svogūnas,
pusė poro,
3 šaukštai sviesto,
2 šaukštai miltų,
2 stiklinės pieno,
200 ml neriebios grietinėlės,
pusė ankšties aitriosios paprikos,
100 g bri sūrio,
pagal skonį pipirų,
peletrūnų,
šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Aitriosios paprikos ankštį perpjaukite per pusę, išvalykite sėklytes ir smulkiai sukapokite. Svogūną susmulkinkite ir pakepinkite gilioje keptuvėje svieste, kol dailiai pagels. Į keptuvę sumeskite smulkintus porus ir pakaitinkite, kad šiek tiek suminkštėtų.

Tada suberkite miltus ir nuolat maišant kaitinkite, kol miltai sugers visą skystį, bet jokiu būdu neparuduos, nes sriuba apkars. Keptuvę nukelkite nuo ugnies, daržovių mišinį supilkite į indą, užpilkite sultiniu ir iki vientisos masės išplakite elektriniu plakikliu. Skystį pilkite į puodą su karštu pienu, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, peletrūnais arba čiobreliais ir užvirkite.

Baravykus nuvalykite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, sumeskite į sriubą ir dar 10 min. pavirkite, tada supilkite grietinėlę. Sriubą tiekite su bri sūrio kubeliais ir baltos duonos skrebučiu.


Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668