Baklažanai su česnakais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baklažanai su česnakais


INGREDIENTAI:

5 kg baklažanų,
0,5 l aliejaus,
400 g česnakų,
5 šaukštai 9 proc. acto,
4 šaukštai vandens,
druskos.


GAMINIMAS:

Į 4 dalis supjaustytus baklažanus 4 val. mirkykite pasūdytame vandenyje. Tada juos nuspauskite ir perplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite ir iškepkite įkaitintame aliejuje. Paruoškite padažą: česnakus sutrinkite su druska, supilkite actą ir vandenį, gerai išmaišykite. Iškepusius baklažanus pamirkykite padaže ir talpiai sudėkite į stiklainius. Kaitinti nereikia.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668