Ant laužo kepti marinuoti baklažanai receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant laužo kepti marinuoti baklažanai


Recepto įvertinimas:1 balas


INGREDIENTAI:

3 baklažanai,
5 česnako skiltelės,
saujelė šviežių petražolių lapelių.

M a r i n a t u i:
šaukštas "Persilado" prieskonių,
2 šaukštai sezamų ir
"Wasabi" prieskonių,
gabalėlis aitriosios paprikos,
šaukštas ryžių acto,
2 šaukštai skrudintų sezamų sėklų,
šviežio imbiero gabalėlis,
3 česnako skiltelės,
nutarkuota pusės žaliosios citrinos žievelė,
po 2 šaukštus vynuogių kauliukų ir
sezamų aliejaus,
2 šaukštai sojų padažo.

GAMINIMAS:

Baklažanus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgomis juostelėmis, įtrinkite druska ir kurį laiką palikite pastovėti. Druską ir išsiskyrusį skystį nuvalykite popieriniu rankšluoščiu. Baklažanų gabalėlius sudėkite į plokščią indą, užpilkite iš nurodytų sudedamųjų dalių sumaišytu marinatu ir laikykite per naktį.

Į marinatą sumeskite ir likusias česnakų skilteles. Nuvarvintus baklažanus dėkite ant grotelių, ant viršaus užberkite per pusę perpjautas česnako skilteles ir kepkite ant kaitrios ugnies apie 10 min. Prieš tiekiant užberkite petražolių lapelių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Paieška
Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.. »
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668