800 g kiaulienos faršo,
8 nedidelės saldžiosios paprikos,
100 g ryžių,
svogūnas,
morka,
indelis konservuotų juodųjų alyvuogių,
prieskonių mišinio maltai mėsai,
tarkuoto parmezano sūrio,
aliejaus ,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Pasūdytame vandenyje išvirkite ryžius. Tik nepervirkite, geriau tegul būna šiek tiek neišvirę. Nusunkite vandenį ir nuvarvinkite ryžius. Kubeliais supjaustykite svogūną, sutarkuokite morką, daržoves šiek tiek apkepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje. Alyvuoges supjaustykite žiedeliais.
Nupjaukite paprikų viršų su koteliu, pašalinkite sėklas. Sumaišykite faršą, ryžius, alyvuoges, pakepintus svogūnus ir morkas, įberkite šiek tiek prieskonių, pasūdykite. Prikimškite paruoštu įdaru paprikas ir pašaukite į 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug 30 min. Apibarstykite tarkuotu parmezanu ir dar pakepkite maždaug 15 min.