Vegetariški barščiai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vegetariški barščiai


INGREDIENTAI:

150 g burokėlių,
40 g morkų,
10 g petražolės šaknies,
40 g svogūnų,
180 g pomidorų,
50 g šviežių kopūstų,
50 g bulvių,
30 g aliejaus,
500-600 g vandens,
30 g paprikos,
3 g česnako,
druskos,
juodųjų pipirų žirnelių,
kvapiųjų pipirų,
laurų lapų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Šiaudeliais supjaustykite svogūnus, burokėlius, morkas, petražoles ir papriką. Viską dėkite į puodą, užpilkite sumaltais mėsmale pomidorais, įpilkite aliejaus, įberkite druskos, kvapiųjų pipirų ir troškinkite viską ant silpnos ugnies uždengus dangčiu. Kai visas skystis išgaruos, palaipsniui supilkite vandenį, pavirkite apie 10 min.

Tuomet sudėkite šiaudeliais pjaustytus kopūstus. Bulves virkite nepjaustytas atskirame puode. Kai jos išvirs, supjaustykite ir sudėkite į barščius. Išvirusius barščius pagardinkite pipirais, česnakais ir petražolėmis. Patiekite su grietine. Bulves reikia virti atskirai todėl, kad kartu su pomidorais jos blogai suverda.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668