600 g jautienos,
3 svogūnų,
3 morkų,
3 petražolių šaknų,
100 g smulkių makaronų,
60 g sviesto,
1 stiklinės grietinėlės,
2 kiaušinių,
tarkuoto fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Kiaušinius išvirkite kietai. Iš mėsos išvirkite sultinį. Svogūnus, morkas ir petražolių šaknis smulkiai supjaustykite ir apkepkite su sviestu. Sultinį perkoškite, sudėkite daržoves ir virkite, kol jos suminkštės. Jas išimkite, pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite smulkintuvu ir sudėkite atgal į sultinį.
Berkite makaronus ir virkite, kol makaronai suminkštės. Likusį sviestą ištrinkite su kiaušinių tryniais, sumaišykite su grietinėle ir supilkite į sriubą. Apiberkite tarkuotu sūriu ir patiekite. Sultinį galite ruošti iš kubelių.