3 kiaušinių,
650 ml pieno,
200 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
150 g pelėsinio sūrio,
4 šaukštų natūralaus jogurto,
1 nedidelės gūžės kopūsto,
1 svogūno,
250 g morkų,
30 g svogūnų laiškų,
3 šaukštų aliejaus,
1 šaukšto smulkintų petražolių.
GAMINIMAS:
Į kiaušinių ir pieno plakinį maišant suberkite miltus su kepimo milteliais, žiupsnelį druskos, smulkintus svogūnų laiškus ir palikite užmaišytą tešlą 20 min. pabrinkti. Smulkiai supjaustykite kopūstą. Įkaitinus keptuvėje du šaukštus aliejaus, trumpai apkepinkite smulkintus svogūnus, pjaustytas morkas, kopūstus, pagal skonį įberkite druskos.
Pridėkite pipirų ir uždengus dangčiu troškinkite, kol daržovės suminkštės. Troškinį pabarstykite petražolėmis. Iš paruoštos tešlos iškepkite aštuonis lietinius. Patepkite juos sūrio ir jogurto mišiniu, uždėkite po tris šaukštus troškintų daržovių, perlenkite pusiau ir patiekite.