Varškės ir obuolių blyneliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Varškės ir obuolių blyneliai


INGREDIENTAI:

1 puodelio (180 g) varškės,
1 puodelio (150 g) tarkuotų obuolių,
žiupsnelio druskos,
1/2 puodelio (125 g) miltų,
1 šaukšto medaus,
1 šaukšto citrinos sulčių,
1 šaukšto smulkintų migdolų,
1/2 šaukštelio cinamono,
4 kiaušinių (atskirti baltymus nuo trynių).


GAMINIMAS:

Varškę pertrinkite. Visus tešlai skirtus produktus, išskyrus kiaušinių baltymus, gerai išmaišykite. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir įmaišykite į blynų tešlą. Keptuvę ištepkite aliejumi, įkaitinkite ir kepkite blynelius iš abiejų pusių, kol paruduos. Ypač skanūs su mėlynių ar vyšnių uogiene.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668