1 cukinijos,
1 baklažano,
2 skirtingų spalvų paprikų,
2 raudonųjų svogūnų.
P a d a ž u i:
50 ml alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų balzaminio vyno acto,
1 šaukštelio skysto medaus,
1 česnako skiltelės,
druskos,
juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Skiltelėmis supjaustykite cukiniją, baklažaną ir svogūnus. Supjaustykite paprikas. Daržoves įdėkite į kepimo popieriumi padengtą kepimo skardą ir kepkite 250 laipsnių orkaitėje 10 minučių. Jei salotas gaminate gamtoje, daržoves apkepkite ant grotelių.
Padažui sumaišykite alyvuogių aliejų, vyno actą, medų, smulkintą česnaką, druską ir pipirus. Daržoves sudėkite į indą ir užpilkite padažu. Gerai išmaišykite ir patiekite.