Braškių marmeladas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Braškių marmeladas


INGREDIENTAI:

1 kg braškių,
550 g cukraus,
1-2 g citrinų rūgšties.


GAMINIMAS:

Braškes pertrinkite per tinklelį arba susmulkinkite trintuvu. Paruoštą tyrę sumaišykite su cukrumi ir virkite ant silpnos ugnies maišydami, kol ištirps cukrus. Tuomet padidinkite ugnį, virkite graibydami putas, kol tyrė pradės tirštėti.

Baigiant virti suberkite citrinų rūgštį. Išvirtą karštą marmeladą supilkite į švarius stiklainius ir sandariai uždarykite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668