Juodųjų serbentų actas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Juodųjų serbentų actas


INGREDIENTAI:

0,5 l vyno acto,
0,5 l litro prinokusių juodųjų serbentų,
2 šaukštų cukraus,
saujos šviežių čiobrelių.


GAMINIMAS:

Sutraiškykite uogas ir užpilkite actu. Indą sandariai uždenkite ir savaitę laikykite šaldytuve. Nukoškite, užvirinkite ir sudėkite cukrų, tada dar kelias minutes pavirinkite ant mažos ugnies.

Skystį supilkite į sandarius indus, į kiekvieną įmeskite po šakelę čiobrelių. Uždarę laikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668