Veršienos šašlykai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršienos šašlykai


INGREDIENTAI:

1 kg veršienos,
3 svogūnai,
1/2 citrinos sultys,
6 šaukštai aliejaus,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Veršieną supjaustykite gabalėliais, svogūnus - žiedais. Mėsą įtrinkite juodaisiais pipirais. Inde sluoksniuokite mėsos gabalėlius ir svogūnus. Tuomet viską užpilkite aliejumi ir citrinos sultimis.

Palikite nakčiai marinuotis vėsioje vietoje (galima net šaldytuve). Kitą dieną mėsą apiberkite druska, rūpestingai išmaišykite, sumaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų maždaug 15-20 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668