Kiaulienos šašlykai su baltuoju vynu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos šašlykai su baltuoju vynu


INGREDIENTAI:

2 kg kiaulienos,
5-7 svogūnai,
šaukštelis maltų juodųjų pipirų,
druskos,
1 stiklinė sauso baltojo vyno.


GAMINIMAS:

Kiaulienos (gali būti ir aviena) nugarinę arba kumpį supjaustykite vienodais vidutinio dydžio gabaliukais, sudėkite į indą, apibarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir išmaišykite. Supjaustytus žiedeliais svogūnus suberkite ant mėsos ir, įpylę baltojo vyno, dar kartą viską išmaišykite, nuolat paspausdami mėsą.

Indą uždenkite dangčiu ir pastatykite 4 valandoms į vėsią vietą. Paruoštus mėsos gabaliukus užmaukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų. Iešmus vis pavartykite. Norėdami sužinoti, ar mėsa iškepė, įpjaukite kurį nors gabaliuką (svarbiausia - neperkepkite, nes mėsa taps sausa).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668