Omleto užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Omleto užkandėlė


INGREDIENTAI:

2 kiaušiniai,
4 šaukštai pieno,
šaukštas miltų,
2 saujelės špinatų,
pakelis riebios varškės,
skiltelė česnako,
4 šaukštai riebios grietinės,
sauja tarkuoto parmezano,
pagal skonį druskos,
pipirų,
džiovintų bazilikų,
citrinų sulčių,
100 g sviesto.


GAMINIMAS:

Špinatus nuplaukite, nusausinkite, kotelius nuskabykite, tada stambiai suplėšykite. Česnaką nulupkite, susmulkinkite, sumaišykite su varške, grietine ir bazilikais. Masę pasūdykite, pagardinkite citrinų sultimis ir įmaišykite plėšytus špinatus.

Gilioje keptuvėje iškepkite du didelius, storus omletus: kiaušinius iki vientisos masės išplakite su pienu, miltais, pasūdykite, pagardinkite maltais juodaisiais pipirais ir iškepkite iš abiejų pusių.

Vieną omletą klokite į riebalais pateptą kepimo skardą, ant viršaus tepkite varškės ir špinatų kremo, užberkite tarkuoto parmezano. Omletą su įdaru užklokite kitu omleto blynu, apdėkite sviestu ir 10 min. pašaukite į karštą orkaitę. Tiekite supjausčius nedideliais trikampėliais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668