2 šaukštų aliejaus,
2 skiltelių česnako,
1 svogūno,
220 g kiaulienos faršo,
2 šaukštų žuvų padažo,
1 šaukštelio cukraus,
2 pomidorų,
1 šaukštelio smulkintos kalendros.
O m l e t u i:
5-6 kiaušinių,
1 šaukšto žuvų padažo,
2 šaukštų aliejaus kepti.
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitinkite aliejų, pakepinkite smulkintą česnaką ir svogūnus, sudėkite faršą ir kepkite apie 8 min. Po to dėkite žuvų padažą, cukrų, kubeliais pjaustytus pomidorus, kalendrą ir viską gerai išmaišykite.
Omletui skirtus produktus išplakite ir keptuvėje įkaitinus aliejų iškepkite kaip lietinius blynus. Baigiant kepti į vidurį dėkite paruošto faršo, dailiai sulankstykite ir lengvai apkepkite iš abiejų pusių.