Skrebučiai su avokadų, alyvuogių užtepu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Skrebučiai su avokadų, alyvuogių užtepu


INGREDIENTAI:

500 g sumuštinukų duonos arba prancūziško batono,
1/2 stiklinės alyvuogių aliejaus,
2-3 česnako skiltelių.

Alyvuogių t y r e i:
250 g alyvuogių be kauliukų,
2-3 marinuotų ančiuvių filė,
2,5 šaukštų alyvuogių aliejaus,
1 šaukšto kaparėlių,
2-3 šaukštų smulkintų petražolių,
1 citrinos sulčių,
prieskonių.

Avokadų t y r e i:
2 avokadų,
2-3 svogūnų,
100 g svogūnų laiškų,
1 šaukštelio citrinos sulčių,
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių,
prieskonių.



GAMINIMAS:

Paruoškite alyvuogių užtepą: alyvuoges, kaparėlius, ančiuvius sutrinkite elektriniu maišytuvu. Įberkite prieskonių, petražolių, įpilkite aliejaus, citrinos sulčių ir išmaišykite.

Paruoškite avokadų užtepą: svogūnus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite, sudėkite į dubenį, apšlakstykite citrinos sultimis. Avokadus nulupkite, perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir sutrinkite.

Suberkite svogūnus, šaukštelį raudonėlio, prieskonių. Į aliejų suberkite smulkintą česnaką. Šiuo aliejumi patepkite sumuštinukų duonos riekeles, pašaukite į 160 laipsnių orkaitę, kepkite 5 min. Pusę skrebučių aptepkite avokadų, pusę alyvuogių tyre.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668