Abrikosų uogienė (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Abrikosų uogienė (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

2 kg abrikosų,
1 kg cukraus,
500 g apelsinų,
200 g graikinių riešutų,
imbiero šaknies.


GAMINIMAS:

Pagrindinė uogienės paslaptis-kilogramui vaisių dedama pusė kilogramo cukraus. Abrikosus, prieš tai išėmus kauliukus, sudėkite į keturis indus, užpilkite cukrumi, kad nesimatytų vaisių. Vieną indą pastatykite ant viryklės. Kaitinkite ant mažos ugnies, kol uogienė pasidarys skaidri. Atvėsinkite ir išpilstykite į stiklainius. Laikykite šaldytuve.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668