Kiaulienos nugarinė su prieskoniais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos nugarinė su prieskoniais


INGREDIENTAI:

1,8 kg kiaulienos nugarinės su kauliuku,
50 g džiovintų prieskonių (raudonosios ir žaliosios paprikos),
grūstų juodųjų pipirų,
garstyčių grūdelių,
petražolių,
druskos,
50 g baltojo vyno.


GAMINIMAS:

Mėsą įtrinkite prieskoniais, druska, apšlakstykite baltuoju vynu ir suvynioję į foliją marinuokite per naktį. Kepkite toje pačioje folijoje 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 val. Baigiant kepti, foliją atvyniokite, mėsą apskrudinkite. Patiekite su daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668